Fotogruppa

Fotogruppa er en møteplass for alle fotointeresserte. Målet er å fremme interessen for fotografi og utvikle medlemmene til bedre fotografer gjennom å dele  erfaringer og vurdere og analysere egne og andres bilder.

Vi arrangerer temamøter, fototurer, intern kursvirksomhet og deltakelse på utstillinger, herunder en årlig medlemsutstilling i Galleri Jessheim.

Du finner oss også her:

Facebook: Ullensaker kunstforening fotogruppa Instagram: UKfotogruppa

Fotogruppa er en undergruppe av Ullensaker kunstforening og har ca 40 medlemmer.

Velkommen!

Bli inspirert

Foto fra medlemmene

Elin Borander

Roald Nilsen

Ørjan Haug

Gudbrand Tangen

Ole-Petter Clemetsen

Britt Tveter

Thormod Lindberg

Martine Byrkjeland Mjelde

Stein Westengen

Fotokveld i Galleri Jessheim

Medlemsmøter 2024:

29. februar – Ikon konsept innleder om sine tilbud.
OBS- endring: Vi må bytte om temaene for møtene i februar og mars. Altså kreative bilder 29. februar, og IKON konsept 21. mars.
21. mars – kreative bilder: abstrakt/tema/humor/minimalisme….
25. april – flora og fauna – som jo dekker både blomster og bier. Intern ekspertise mobiliseres.
23. mai – tur til Kistefoss. Guide Jan Kopperud. Vi kjører sammen, og drar evt litt tidligere enn 18.30.
Juni – dato ikke bestemt. Nordbytjernet?
Datoer og temaer for høsten er som nevnt ikke bestemt, men det kom noen forslag:
– Urban kunst – runde i Oslo.
– Botanisk hage, reserve Frognerparken.
– Hagen på Kjos.
I tilleg vil det bli foreslått turer som interesserte kan bli med på, f eks:
– Østensjøvannet
– Vårbekker i Gjerdrum, Hurdal, eller andre steder