Om utstillerne

Maleklubben i Ullensaker Kunstforening har over 50 medlemmer. Hvert år er det fast utstilling i Galleriet i Jessheim Storsenter. I år ble utstillingen avlyst pga. korona, og vi gjør et pilotprosjekt på å ha en digital utstilling.

23 medlemmer er med i utstillingen her på hjemmesiden med ett bilde hver.

Hvis du ønsker å se på eller kjøpe ett av maleriene ber vi deg ta kontakt direkte med kunstneren, enten på telefon eller e-post.

Du finner utstillerne presentert nedenfor.

«Jeg elsker å teste ut ulike teknikker, fargekombinasjoner og uttrykk.

Inspirasjon henter jeg fra naturen og ikke minst min danske inspirator. Jeg har opp gjennom årene gått på mange ulike kurs hos ulike kursholdere, men de siste årene har jeg fulgt fast en dansk kunstner online. En av mine favoritter er å lage intuitive, abstrakte malerier.»

Anne Melby Dahl

90 88 95 69 - melbdahl@online.no

Ole Kristian har malt i 30 år, og startet da han fikk et malesett i bursdagsgave. Hobbyene til Ole Kristian er maling og visemusikk, og han har lenge vært med i Maleklubben.  Alltid malt akvarell og gått en del kurs hos bla Rye og Schjølberg.

Ole Kristian Fredriksen

41 66 05 18, Ol-krisf@online.no

Gerd er med i Maleklubben, og gått på flere kurs her. Hun har vært med i mange år og hatt ulike roller i styret.

Gerd Bogstrand

41 28 76 74, Gerd.bogstrand@gmail.com

Britt May har malt i 3-4 år, startet i voksen alder.  Først startet hun med tegning og har fortsatt både med å male med akryl og olje, pastell. Hun har gått mange kurs bl a hos Thorvik.  Maler både figurativt og abstrakt, og litt mixed media.

Britt May Havnerås

48172100, bmhavn@gmail.com

Edith blir inspirert av naturen og maler mest naturbilder. Hun har vært mange år i Maleklubben, pleier å være her på onsdager. Også gått flere kurs i regi av Maleklubben. Edith forteller at hun har likt å tegne helt fra hun var liten.

Edith Nilsen

47842121, trygnils@online.no

Torill forteller med et smil at inspirasjon bare kommer av seg selv. «Jeg har alltid lyst til å lese eller til å male.» Blir inspirert i Maleklubben, se på ulike teknikker og hva de andre har malt. Torill begynte med rosemaling, og prøver nå ut det meste innen teknikker.

Torill Lium Johansen

90665015, torilljohansen@getmail.no

Kari har vært med i Maleklubben i 3 år. Hun forteller at hun fikk tatt opp hobbyen igjen som pensjonist, og hun har alltid vært regne-maleinteressert. Har malt mye akvarell, men synes det er mye lettere med akryl. Favoritt-temaene er natur og blomster.

Kari Hansen

97713387, Karihan48@gmail.com

Ingjerd har siden 2003 malt og kost seg. «Kunsten er som musikk for meg, i en lav og høy tone. Det gir meg glede og energi når jeg maler», forteller hun. Inspirasjonen finner hun av atmosfæren rundt seg, og hun maler ofte abstrakt. Gått flere forskjellige kurs.

Ingjerd A. Gamst Hildebrandt

99529519, ingjerdagh@hotmail.com

Oddbjørg begynte å male i voksen alder. Debuterte i Maleklubbens medlemsutstilling i 2018. Antatt på Romeriksutstillingen 2019 og 2020. Inspireres av naturen, særlig himmelen med lyset, fargene og skyenes formasjoner. Heller nå over i det abstrakte.

Oddbjørg Vegel

92261488, Odd-j-ve@online.no

Aase forteller at hun gikk treårig form og farge med kunsthistorie.

«Nå maler jeg mest akvarell og akryl, og ble antatt med ett maleri på Romeriksutstillingen 2019.»

Vært med på: Flere lokale utstillinger. Utstilling i Ås. Elva rundt i Drammen.

Utstilling i Tønsberg; Tema middelalder.

Se også FB-siden Galleri Aase.

Aase Bondø

971 53 344, Aasekirstibondo@gmail.com

«Kunsten er som musikk for meg, i en lav og høy tone. Det gir meg glede og energi når jeg maler», forteller hun. Inspirasjonen finner hun av atmosfæren rundt seg, og hun maler ofte abstrakt. Ingjerd har siden 2003 malt og kost seg, og gått mange forskjellige kurs.

Ingjerd A. Gamst Hildebrandt

995 29 519, ingjerdagh@hotmail.com

Brit har malt i 15 år. Tidligere drev hun med rosemaling, men fikk lyst til å male bilder da hun ble pensjonist. Hun er opptatt av form og farge og maler alt mulig, inspirert av det meste.  Hun har tatt en rekke kurs i løpet av årene. Favorittmotiver er nå abstrakt og landskap.

Brit Helsør

93 40 16 47, brit@helsor.com

Elena har utdannelse som kunstlærer fra St. Petersburg og har malt i over 30 år. Hun maler med olje, akvarell, akryl og tegner med pastell. Inspirasjon finner hun av livet, natur og mennesker. Maler mye mennesker / portrett. Tar imot bestilling på portretter, og holder også malekurs.

Elena Olejnikova Olsen

411 03 257, Elenaole_1@hotmail.com

Anne Britt startet å male i voksen alder, og har vært med på flere lokale utstillinger. Ble antatt på Romeriksutstillingen 2017!

Liker å male abstrakt, akryl på lerret eller plexiglass. Maler alle mulige motiver etter hva hun finner det for godt, og liker å teste ut mange ulike teknikker.  Hun har også gått på mange ulike kurs.

Anne Britt Opdal

997 03 074, ttirbenna@gmail.com

Bjørg maler for tiden abstrakt, men maler også gjerne figurativt og hovedsakelig går det i akrylmaling. Hun har malt de siste 5 årene, og malte treting tidligere. Maleklubben har inspirert til maling, og hun savner å møtes i Maleklubben hver onsdag.

Bjørg Asta Thomassen

99 46 32 76, bjorg.asta.thomassen@gmail.com

Dag ble medlem i Maleklubben da han så hvor flinke de andre var både til å male og til å lære bort. Han liker å male både landskap og portretter – og synes det portretter er temmelig vanskelig. (Han malte et supert portrett av Tom Cruise da! (red.anm.).) Dag forteller at han vil gjerne lære mest mulig, og ser frem til å møtes i Maleklubben igjen.

Dag Syltevik

906 123 71, dag@syltevik.com

Har malt i 6 år. Har malt landskap, litt forskjellig, noen portretter, litt surrealistisk, olje- og akryl. Vannmaling og tresnitt. 

Har alltid tegnet siden 7, formgivning og kunst studier. Jobber som kunst- og håndverkslærer på Gystadmarka skole.

Einar Andreas Larsen

41 34 70 42, einarandreaslarsen@gmail.com

Malt hele livet helst siden 14 år. Gått masse kurs, vært med på en god del utstilling og hatt egen utstilling i Galleriet. 

Liker best å male noe som er pent, liker farger, mye fjell og mennesker og ballerinaer. Maler også akvarell og olje. Mest akryl nå.

Anne-Lise Sønsteby Østby

922 02 230, annelisteostby@gmail.com

Angelina har malt siden hun var barn, da hun vant 1. premie i sin klasse og fikk maling i premie. Første utstilling i 2011 var sammen med Elena i Galleriet på Jessheim

Hun har tatt kunstutdannelse i 3 år fulltid i Oslo. 2009 var hun alvorlig syk, og etter behandling i tiden etterpå fant hun glede i malingen. Hun inspireres mest av naturen og mennesker.

Angelina Li

94 89 76 24, anjin22li@gmail.com

Miruna har hatt flere utstillinger i Romania og Nord-Norge (Galleria Kunstfestival Mosjøen). Utdannet psykolog med kunstterapi. Kunstterapi er å male om følelser sammen med psykologen. Tanker fra underbevisstheten kommer frem, og dette brukes i behandlingen.  Nå studere hun kognitiv terapi. Miruna bruker mest akvarall, tidligere jobbet hun mer med grafikk og blyant. 

Inspireres av mennesker, livet og følelser. Hun maler også om drømmer. 

Miruna Dumitrache

477 33 761, mirunadumitracheioana@gmail.com

Johanne forteller at hun har malt i maaange år. De siste 10 årene har hun kurset seg og malt samtidig. Det går hovedsakelig i abstrakt. Hun går nå på Anette Martens Kunstskole.

Inspirasjonen får hun av tidligere kunstnere, naturen – og hun liker best å male intuitivt.

Johanne Kristin Sørensen

975 02 203, johakristin.sorensen@gmail.com