Kunst forlenger livet!

Vertskapsgruppa

Vertskapsordningen ble etablert for de som er vertskap på utstillingene. Det er helt opp til den enkelte hvor ofte en vil stille som vert. Oppgaven er å åpne galleriet og ta imot besøkende i åpningstiden. Dagens åpningstider er onsdager fra kl. 18 -20, torsdager fra kl. 15- 18 og lørdag/søndag fra 12-16. Verskapsgruppa har møte med kunstnerne i forkant av utstillingene, vanligvis torsdag før utstillingsåpning, hvor det gis informasjon som en kan videreformidle til de besøkende.  Ved salgsutstillinger må det fylles ut salgskontrakt. Det gis opplæring for nye medlemmer.

Vertskapsgruppa har både en sosial og faglig profil. I tillegg til møte med kunstnerne, har vertskapsgruppa egne turer til utstillinger, museer og andre aktuelle kunstmål, samt foredrag om kunstfaglige tema. Vertskapsgruppa er representert i kunstforeningens styre.

Vertskapsgruppa er et tilbud for alle medlemmer. Det et er et fint alternativ for de som ønsker å bidra frivillig i kunstforeningen, men selv ikke er utøvende innenfor kunstuttrykk. Vi ønsker nye verter velkommen! Ta kontakt med oss her!

I Galleri Jessheim tilbyr vi innholdsrike og varierte utstillinger med spennende kunstnere som uttrykker seg gjennom ulike teknikker og kunstarter. Vertskapsgruppa tar imot de besøkende og kan fortelle om utstillingene.

Adresse

Galleri Jessheim
Storgata 6 (inngang fra Torget)
postboks 30 – 2051 Jessheim

kontonr. 7108.05.77073

E-mail: post@ullensakerkunstforening.no

Hjemmesiden er laget av Markedsradgiveren.no

Åpningstider i utstillingsperiodene

  • Onsdag 18 – 20
  • Torsdag   15 – 18
  • Lørdag 12 – 16
  • Søndag 12 – 16
  • Åpning av nye utstillinger: Lørdager 14 – 16